Qtz.be is de webshop van Nele Serlet met ondernemingsnummer 0832 780 038 en maatschappelijke zetel te Knesselarestraat 190, 8730 Oedelem, België.
Qtz verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op mail@qtz.be

 

Hoe verzamelen we informatie over u?

Bij elk van uw interacties op de website of via e-mail kunnen wij informatie verzamelen:

Wanneer u onze producten koopt, een account aanmaakt of met ons communiceert, kunt u ervoor kiezen om ons vrijwillig bepaalde informatie te verstrekken, bijvoorbeeld door tekstvakken in te vullen of te klikken op actieve knoppen op onze website, zoals ‘Toevoegen aan winkelwagentje’. Al deze informatie vereist een directe actie van u op dat moment opdat wij deze zouden kunnen ontvangen.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze website teruggestuurd worden. Cookies kunnen niet gebruikt worden om personen te identificeren; een cookie kan slechts een machine identificeren. Cookies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u snel informatie terugvindt en om de website optimaal te laten functioneren, zoals bijvoorbeeld een vooraf ingevuld formulier met data dat de gebruiker tijdens vorige bezoeken heeft gedaan. Of bij het inloggen gebruiken we cookies om het u gemakkelijker te maken om de webshop te gebruiken en uw winkelervaring bij ons te verbeteren. Ook gebruiken we cookies voor het samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website.
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

 

Verwerkingsdoeleinden

Qtz verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. (a) toestemming, (b) noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, (c) noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting), (f) noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. [In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.]

 

Overmaken aan derden

De persoonsgegevens die we verzamelen worden niet gedeeld met derde partijen, met uitzondering van geaffilieerde bedrijven en externe dienstverleners conform verwerkingsdoeleinden. Zo worden bijvoorbeeld gegevens gedeeld met onze verzender om de levering van bestelde producten en diensten te kunnen garanderen. In geen geval worden je persoonsgegevens met derde partijen gedeeld ten behoeve van hun marketing doeleinden.

 

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Indien u een account hebt en u logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra u inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met uw logininformatie en schermweergave opties. Logincookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave-opties 1 jaar. Als u “Herinner mij” selecteert, wordt uw login 2 weken bewaard. Zodra u uitlogt van uw account, worden logincookies verwijderd.

Indien u geregistreerd bent op onze website bewaren we ook persoonlijke informatie in uw gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden).

Indien u bent geabonneerd op onze nieuwsbrief, dan bewaren we die toestemming net zolang totdat u aangeeft geen nieuwsbrief meer te willen ontvangen.

 

Recht van inzage, verbetering, verwijdering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

U hebt te allen tijde recht op inzage van uw persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
Bovendien, heeft u het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van uw persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

 

Beveiligingsmaatregelen

We proberen er altijd voor te zorgen dat uw informatie beschermd is. Zodra we uw informatie ontvangen, gebruiken we verschillende veiligheidsfuncties en -procedures, rekening houdend met de industriestandaarden, om de door u verstrekte persoonsgegevens te beschermen en ongeoorloofde toegang tot die informatie te voorkomen.

 

Direct marketing

U hebt het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van uw persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

 

Klacht

De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).